Поделитесь в соц. сетях
IPO
MBA
PR
Обложка «НА ДЕНОТ. Humубоморна вистина»

НА ДЕНОТ. Humубоморна вистина

5 Оценили: 1

Оваа колекција раскажува за животот на најниските слоеви на населението на моќната, нецелосна и снаодлива Русија.Но, руските бездомници не се обесхрабрени и наоѓаат радост во сè.Нема политика, има само едноставен живот на овие несреќни луѓе. Тие се душата на Русија, паралелен свет и парцијални во него се отворени за сите.Прочитајте и уживајте, но не се фаќајте. Овој роман го сакаше Доналд Трамп…# Сите права се задржани..

Тип: Электронная книга
Жанр: современные детективы
Цена: 200.00 руб.
Правообладатель: Издательские решения
Добавлена: 17.12.2019

Скачать фрагмент:  fb2.zip rtf.zip txt.zip epub

Читать «НА ДЕНОТ. Humубоморна вистина»

Здесь можно прочитать ознакомительный фрагмент или электронную книгу полностью, если она бесплатная. Читайте «НА ДЕНОТ. Humубоморна вистина» бесплатно онлайн.