Поделитесь в соц. сетях
IPO
MBA
PR
Обложка «N THE DIT. E vërteta humori»

N THE DIT. E vërteta humori

5 Оценили: 1

Ky koleksion tregon për jetën e shtresave më të ulëta të popullsisë së Rusisë së fuqishme, jo të plotë dhe të shkathët.Por njerëzit e pastrehë rus nuk dekurajohen dhe gjejnë gëzim në gjithçka.Nuk ka politikë, ka vetëm një jetë të thjeshtë të këtyre njerëzve fatkeq. Ata janë shpirti i Rusisë, një botë paralele dhe pjesore në të është e hapur për të gjithë.Lexoni dhe shijoni, por mos u kapni. Ky roman u pëlqye nga Donald Trump…# Të gjitha të drejtat e rezervuara..

Тип: Электронная книга
Жанр: современная русская литература, юмор и сатира
Цена: 200.00 руб.
Правообладатель: Издательские решения
Добавлена: 17.12.2019

Скачать фрагмент:  fb2.zip rtf.zip txt.zip epub

Читать «N THE DIT. E vërteta humori»

Здесь можно прочитать ознакомительный фрагмент или электронную книгу полностью, если она бесплатная. Читайте «N THE DIT. E vërteta humori» бесплатно онлайн.